Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

VÝBORNÁ CENA! PREDAJ! Rodinný dom s veľkým pozemkom Turčianske Teplice - časť Diviaky

Ulica: Žarnovická
Mestská časť: Diviaky
Obec: Turčianske Teplice
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
127 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte rodinný dom, chatu, na oddych a rekreáciu v blízkosti mesta, lyžiarskych stredísk, prírody, či kúpeľov a zároveň v pokojnej časti, tak táto ponuka je pre vás ako stvorená. Stačí sa len nasťahovať a užívať si túto úžasnú lokalitu. Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame priestranný trojizbový rodinný dom so štyrmi obytnými izbami.

Plocha  domu je 109m2 + 5m2 veranda + hospodárske stavby (sklady, kôlňa, garáž a humno)

Rodinný dom

Tehlovo-kamenný rodinný dom, ktorého čiastočná rekonštrukcia bola dokončená v r.2015. Modernizácia bola realizovaná na: vybavení kúpeľne, ústredné kúrenie na pevné palivo, vybavenie kuchyne a kúpeľne. Nové podlahy, ističe na elektrinu, zdravotechnika.  Okná sú plastové. Prístavba ku RD bola skolaudovaná v r. 1950. Dom sa nachádza na rovinatom a veľkom pozemku o výmere 929 m2 .

Rodinný dom sa predáva zariadený, tak ako ho vidíte na fotkách. Pri vstupe do domu je prístrešok na príjemné posedenie. Vstupom do domu je pekná priestranná chodba, z ktorej prejdete do kuchyne s jedálňou. Z kuchyne vstúpite do zariadenej obývacej izby s novou podlahou (táto izba je nepriechodná). Zároveň do komory (špajze), ako aj do izby, v ktorej sú postele, skrine a nová podlaha. Táto izba je priechodná a prejdete ňou do ďalšej izby, ktorá je zariadená posteľou, skriňami a podlahou s cementovým poterom.  Ďalej sa tu nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.

Dispozícia RD:

- izba č.1 

- izba č.2

- kuchyňa s jedálňou (kuchynská linka, nerezový drez, murovaná pec na pevné palivo, ktorá slúži zároveň na vykurovanie do radiátorov)

- kúpeľňa s WC (sprchový kút, elektrický bojler, umývadlo, dlažba keramická)

- obývacia miestnosť (sedačka, obývacia stena, krbové kachle)

- komora (špajza)

- vstupná chodba a zádverie

Pozemok o výmere 929m2., na ktorom sa nachádza sklad, garáž, kôlňa , hospodárska budova a krásne veľké humno ponúka mnoho možností na využitie. Sú tu ríbezle, menšie stromy a záhrada je pripravená, či už na krásnu letnú kuchyňu, trávnik, ako aj na výsadbu rôznych plodín.

Inžinierske siete a náklady na energie:

Dom je napojený na verejnú vodu, elektrinu a kanalizáciu. Má prípojku na plyn. Je centrálne vykurovaný, má rozvod studenej a teplej vody.

Náklady na energie sú 60 €- 80 € /mesiac/ 2 osoby.


Naša ponuka v sebe skrýva taktiež potenciál investičnej nehnuteľnosti. Ubytovanie v súkromí, chata, či penzión, ktorý sa v tejto lokalite finančne oplatí.  Veľký, rovinatý pozemok ponúka možnosti využitia od ďalšej stavby, až po prestavbu humna na krásny veľký rodinný dom. POZEMOK je možné rozdeliť. Môžete na pozemku postaviť ďalšiu nehnuteľnosť.

Občianska vybavenosť:

základná škola priamo v Diviakoch, obchody, potraviny a rôzne služby na peši. V blízkej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť Turčianskych Teplíc. Obchody, služby, lekárne, poliklinika, školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, potraviny, pošta a iné.

Lokalita:

Rodinný dom sa nachádza v kúpelnom meste Turčianske Teplice časť Diviaky. Priamo pri dome je nádherný kaštieľ s prekrásnou záhradou a v blízkosti sa nachádza ďalší historický kaštieľ. Blízke okolie ponúka mnoho možností a to najmä priamo v Turčianskych Tepliciach, kde sa nachádzajú vyhľadávané Zlaté kúpele Turčianske Teplice, aquapark, nádherný lesopark a v blízkom okolí sú obľúbené turistické destinácie, ako Veľká a Malá Fatra, Martinské Hole. Lyžiarske strediská: Martinky, Jasenská dolina, Valčianska dolina, Skalka, Krahule, Rajecká Lesná, Vrátna a mnoho ďalších.

Dostupnosť: 2,5 km Kúpele Turčianske Teplice, Jasenská dolina 24 km, Krahule - Skalka 20 km

V cene je zahrnutá odmena pre RK, kompletné sprostredkovateľské a poradenské služby, kataster, právny servis. Radi Vám zabezpečíme najvýhodnejšiu hypotéku na trhu a budete mať vyriešené všetko pod jednou strechou a profesionálne.
__________________
Mgr. Anna Danihel Lukáčová
☏ 0903 192 063
✉ anna.lukacova@mentorgroup.sk

Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
✔ virtuálna prehliadka
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ VIP servis pre každého klienta
✔ daňové priznanie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
929 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
114 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
114 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Anna Lukáčová

Anna Lukáčová

real estate agent

  • Česky
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti