Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

3D OBHLIADKA! PREDAJ! VEĽKÝ, priestranný, 3.izbový, kompletne zariadený byt po rekonštrukcii s loggiou a úložným priestorom Bzovícka, časť Lúky, Petržalka

Ulica: Bzovícka
Mestská časť: Lúky
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
264 900 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte priestranný byt, do ktorého sa môžete ihneď nasťahovať? Máme pre Vás veľký, priestranný, 3.izbový čiastočne zrekonštruovaný, kompletne zariadený byt s presklenou loggiou a posedením na Bzovíckej ulici.

V bytovom dome je k dispozícii NOVÝ výťah. Vstup je na čip. Bytový dom prešiel aktuálne rekonštrukciou v rozsahu: nová fasáda, zateplenie bytového domu, výmena stupačiek, nový geberit na wc, nové ventily a termostatické hlavice na radiátoroch, zrekonštruované schodisko. Spoločné priestory sú čerstvo vymaľované.

Parkovanie je verejné, v tejto časti Petržalky bezproblémové, priamo pred bytovým domom je parkovisko pre obyvateľov tejto lokality a zároveň voľné miesta pre návštevu. Nachádza sa v slepej ulici s minimálnou premávkou.

Byt je účelovo dispozične riešený, pôvodne štvorizbový je prakticky a moderne dispozične zmenený na priestranný trojizbový s komorou (úložným priestorom, alebo šatníkom) a s presklenou loggiou.  Je moderne, štýlovo zariadený a aj zrekonštruovaný. Orientovaný je na východ aj západ, tým je veľmi praktický pri vetraní ako aj využití svetla počas dňa a aj večer. Samotný byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6 poschodového bytového domu. Na každom poschodí sú len 2 byty a aj týmto je bývanie veľmi pokojné, príjemné a kľudné.

Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. Pozostáva z veľkej obývacej izby, spálne a detskej izby (pracovne), komory, wc, kúpeľňe a zasklenej loggie.  Z predsiene vchádzate do kompletne zariadenej obývacej izby – obrovská, kvalitná sedačka na mieru, ktorá prináša úložný priestor, ako aj pohodlie pre návštevy. Do spálne s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi a roldorom, ako aj do kuchyne. Ďalej do kúpeľne (s vaňou, dvomi umývadlami, radiátorom, práčkou), do samostatného WC a do komory. Samostatná, zariadená detská izba (pracovňa) prináša veľkú výhodu ku nasťahovania sa bez investície do zariadenia detskej izby. V obývacej izbe a detskej izbe sú kvalitné zatemňovacie závesy. Kuchyňa je nová, kompletne moderne zariadená, umývačka Electrolux, ostatné spotrebiče sú značka  Samsung, vyššia trieda, elektrická rúra, elektrická varná doska, mikrovlnná rúra, TV Samsung Oled 65", bezkáblové domáce kino Samsung, klimatizácia Samsung. Z kuchyne prejdete na luxusnú loggiu, ktorá je slnečná s novou podlahou, svietidlom, štýlovo zariadená, zasklená s elektrickou roletou. Byt je starostlivo udržiavaný v čistote a poriadku, bez akýchkoľvek skrytých závad.

Byt je kúpou voľný. Ku nasťahovaniu dohodou.

Byt 83 m2 + loggia. Ku bytu prislúcha aj časť priestrannej "kočikárne", ako príjemný bonus a ukladací bezpečný priestor.

Takýto priestranný byt má nízke náklady na bývanie. A to 200 €/mesiac pri troch osobách s preplatkami + elektrina 30€/mesiac s preplatkami.

Predáva sa tak ako ho vidíte na fotkách a 3D obhliadke. Virtuálnu prehliadku nájdete na tomto linku: https://my.matterport.com/show/?m=PDEVWoYYou2

Okolie bytového domu je príjemné, pokojné, vhodné na prechádzky, či program pre rodiny s deťmi. Pri bytovom dome je veľké trávnaté detské ihrisko. Príroda – Petržalská hrádza do 1km na peši, Veľký Draždiak na peši, venčenie domácich miláčikov, či šport. Bytový dom sa nachádza v prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do celej Petržalky a do centra mesta. Výborná dostupnosť  autom na všetky smery. MHD v blízkosti na peši. Lokalita ponúka rôznorodé športové vyžitie, veľa zelených plôch a príroda kúsok od bytu. Sú tu obchody, pošta, jasličky, škola 500m, škôlka 300m, GYM centrum s detskými tábormi, kaviareň, reštaurácia, PUB. SLNEČNICE Market, SLNEČNICE TRH, obchody na peši. Tesco pod bytovým domom, Billa a LIDL v blízkosti.

Stačí si dohodnúť obhliadku :)

V cene sú zahrnuté kompletné sprostredkovateľské a poradenské služby, kataster, právny servis a celý proces predaj-kúpa bytu. Rada Vám zabezpečím najvýhodnejšiu hypotéku na trhu a budete mať vyriešené všetko pod jednou strechou a profesionálne.
__________________
Mgr. Anna Danihel Lukáčová
☏ 0903 192 063
✉ anna.lukacova@mentorgroup.sk

Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
✔ virtuálna prehliadka
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ VIP servis pre každého klienta
✔ daňové priznanie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
83 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Celková plocha:
83 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Anna Lukáčová

Anna Lukáčová

real estate agent

  • Česky
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti