Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

REZERVOVANÉ! Ponúkame na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom na ulici Podhradie vo Svätom Jure (Neštich)

Ulica: Podhradie
Obec: Svätý Jur
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
234 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte rodinný dom v prekrásnom prostredí starobylého mestečka Svätý Jur, určite si pozrite novinku v našej ponuke. V jedinečnej a obľúbenej lokalite, na ulici Podhradie (k.ú. Neštich) ponúkame na predaj zaujímavý 2-izbový dom (+hosťovská izba) s veľkým pozemkom. 

Dom má dispozíciu na 2 podlažiach - na spodnom je vstupná predsieň, obývacia izba prepojená s kuchyňou, samostatné WC a hosťovská izba, ktorá je realizovaná ako samostatná stavba. Na vrchnom podlaží je chodba, spálňa a kúpeľňa s ďalším WC. Zastavaná plocha domu tvorí 62 m2. Nehnuteľnosť sa predáva so vstavaným nábytkom, spotrebičmi a exteriérovým vybavením.

Dom je postavený na terasovitom, nadštandardne veľkom pozemku o výmere 1094 m2. Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je, že pozemok v podstate hraničí s lesom, preto tu nájdete absolútny pokoj. Napriek tomu je zároveň na skok do centra mesta. Pre niekoho je určite veľkou devízou, že priamo cez pozemok preteká Jurský potok, čo dotvára čarovnú atmosféru. Okrem domu sa na pozemku nachádza aj záhradný domček (dreváreň) z roku 2018, ktorý slúži na odkladanie záhradného náradia a podobne. Vo vyššej úrovni pozemku sa nachádza rovinatá časť záhrady, kde si môžete užívať relax - posedenie, ohnisko, hojdačku, trampolínu pre deti a podobne. V ďalšej časti pozemku sa rozprestiera ovocný sad a na ďalších dvoch záhradných terasách už začína lesný porast. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku za bránou, ďalšie auto môžete zaparkovať pred bránou. 

Dom je pripojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je riešené teplovodnými radiátormi, ktoré sú vyhrievané plynovým kotlom. Dominantou obývacej izby je nová kachľová pec, ktorá je ďalším zdrojom tepla a má vyvedený prieduch aj do spálne na poschodí. V predsieni, kuchyni a v prízemnom WC je aj podlahové elektrické kúrenie. Mesačné náklady sú približne 150 eur (kompletné náklady vrátane elektriny, plynu, vody, odvozu a likvidácie odpadu atď.). 

Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2006, avšak mnoho ďalších vecí bolo vymenených alebo vybudovaných v poslednom období:
- nové žalúzie na oknách
- nový komín cez celý dom z roku 2018
- plynový kotol a bojler z roku 2019
- nové radiátory v spálni, obývačke a v kúpeľni z roku 2019
- nové obklady na prízemnom WC (2020)
- nové podlahové elektrické kúrenie a na ňom vinylová podlaha na chodbe, v kuchyni a prízemnom WC (2020)
- kompletne zrekonštruovaná kúpelňa (2022)
- kompletné nové vodovodné potrubie na poschodí (2022)
- nová strešná krytina a plastové strešné okná (2023)
- nová kachľová pec (2023)

Čaro mesta Svätý Jur spočíva najmä v jeho vinohradníckej histórii a umiestnení priamo pod Malými Karpatmi. Mesto však ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Rodinný dom sa nachádza v obľúbenej turistickej časti mesta, v katastrálnom území Neštich. Do centra mesta je to na pešo za 10 minút, napriek tomu je tu úplný pokoj. Neďaleko od domu sa začína turistický chodník, ktorým sa môžete dostať na hrad Biely Kameň. Priamo popri dome vedie aj cyklotrasa, ktorou sa dostanete napríklad aj na známy Biely Kríž. Priamo v mestečku nájdete niekoľko kaviarní, vinární, reštaurácií, základnú školu, niekoľko materských škôl, poštu, knižnicu, obvodného a detského lekára, lekárne, predajne potravín, drogérie a podobne. Do Svätého Jura jazdí autobus a veľkou výhodou je aj vlaková zastávka, keďže vlakom sa do hlavného mesta dostanete za 15 minút. Zároveň má výborné napojenie na nový obchvat Bratislavy. Svätý Jur je súčasťou obľúbenej Malokarpatskej vínnej cesty, pravidelne sa tu konajú ochutnávky vín, dni otvorených pivníc ako aj rôzne ďalšie podujatia.

Dispozícia domu:
1.NP:
- vstupná hala (9 m2)
- kuchyňa (16,9 m2)
- obývacia izba (18,3 m2)
- samostatné WC (2 m2)
- terasa (6,4 m2)
- hosťovská izba (8,1 m2)

2.NP:
- spálňa (15,6 m2)
- kúpelňa s WC (11,9 m2)
- chodba (9,1 m2)

- samostatne stojaci záhradný domček (15 m2)

Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť tu: https://my.matterport.com/show/?m=D4SP9oRrYYd

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si osobnú obhliadku ešte dnes!

Uvedená cena zahŕňa všetky poplatky súvisiace s nehnuteľnosťou, kompletný právny servis, prevod vlastníckych práv, atď...

__________________
Filip Kuhtreiber
☏ 0911 470 450
 filip.kuhtreiber@mentorgroup.sk

• Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?
 virtuálna prehliadka
 sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
 VIP servis pre každého klienta.
 daňové priznanie
Máte v pláne predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť?
KONTAKTUJTE MA a rád Vám pomôžem.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1094 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
80 m2
Zastavaná plocha:
62 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
80 m2

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Filip Kühtreiber

Filip Kühtreiber

riaditeľ RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti